Trhané maso Vepřové 160g
Kód: 11349Detailní popis produktu
Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.
Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.
Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.
Hmotnost: 160 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky Rašovská |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář