Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně...
S kvalitním ghí z čerstvého másla se toho dá v kuchyni vymyslet spoustu – nepřepaluje se, je bez laktózy a dodá šmrnc kulinářskému výtvoru i obyčejným míchaným vajíčkům.
Lahodná vepřovo-játrová paštika s hrubou konzistencí a s červeným rybízem.
Příjemně nasládlá a přitom kyselkavá.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a...
Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12...
Trhané kachní maso nebo také kachní rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin....
Trhané kachní maso nebo také kachní rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin.
Pro výrobu...
S Delikátní játrovkou rozhodně nešlápnete vedle.
Má plnou, intenzivní chuť, jemnou strukturu a společně s poctivým máslem, kterého obsahuje 30 % se doslova rozplývá na jazyku.
Lahodná vepřovo-játrová paštika s hrubou konzistencí.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě pomalé úpravy při nízké teplotě získává nenapodobitelnou chuť.
Lahodná vepřovo-játrová paštika s jemně štiplavým chilli odrůdy Jolokia pro mírnou pálivost a zvýraznění chuti masa.Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě...
Lahodná vepřovo-játrová paštika s jemnou chutí medvědího česneku.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě pomalé úpravy při nízké teplotě získává...
Lahodná vepřovo-játrová paštika s pečlivě vyladěnou recepturou.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě pomalé úpravy při nízké teplotě získává...
Výběr toho nejzajímavějšího co vyrábíme. Je libo svatojánské ořechy? Nebo nakládaná poupata medvědího česneku? Tato dárková sada potěší nejednoho gurmána.
ZBOŽÍ IHNED VYZVEDNOUT A ŠUP DO LEDNICE
Hovězí s Černým pivem
Pravé české pivo a vyzrálé hovězí maso, to je solidní základ pro tuto luxusní paštiku. Přidal jsem ještě vývar z...
ZBOŽÍ IHNED VYZVEDNOUT A ŠUP DO LEDNICE
Důkaz, že švestky jsou i na něco lepšího než je slivovice. Tradiční moravské ovoce, kvalitní rum z Guyany a voňavý tymián.