S kvalitním ghí z čerstvého másla se toho dá v kuchyni vymyslet spoustu – nepřepaluje se, je bez laktózy a dodá šmrnc kulinářskému výtvoru i obyčejným míchaným vajíčkům.
Tato originální himalájská růžová sůl se těží ručně tradičním způsobem ze stovky miliónů let starých moří a pochází tak prakticky z dob, kdy Himaláje byly ještě mořským dnem....
Tato originální himalájská růžová sůl se těží ručně tradičním způsobem ze stovky miliónů let starých moří a pochází tak prakticky z dob, kdy Himaláje byly ještě mořským dnem....
Tato originální himalájská růžová sůl se těží ručně tradičním způsobem ze stovky miliónů let starých moří a pochází tak prakticky z dob, kdy Himaláje byly ještě mořským dnem....
Tato originální himalájská růžová sůl se těží ručně tradičním způsobem ze stovky miliónů let starých moří a pochází tak prakticky z dob, kdy Himaláje byly ještě mořským dnem....